U bent hier: Exposanten » Exposanten Nieuws

Exposantennieuws

Stofvrij vegen

Er is een verschil tussen stofvrij vegen en EUREKA stofvrij vegen.

Getra lanceert nieuwe inktjetprinter om te coderen

Getra lanceert de nieuwste printer uit het gamma van Videojet, de 1580. Het unieke aan deze printer is dat hij zichzelf opvolgt en controleert, waarna voorstellen ter optimalisatie worden geformuleerd aan de verbruiker. Verder geeft de Videojet 1580 zelf aan wanneer welk onderdeel vervangen moet worden. U merkt het: Videojet verlegt de lat qua betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid in inktjetprinters!

Goedkoper vloeronderhoud

Dankzij het ECO systeem in de EUREKA schrobautomaten verbruik je MINDER ZEEP - MINDER TIJD - MINDER WATER

Veiliger en ergonomischer lasten verplaatsen

Met ZALLYS transporters kan je op een ergonomische en veilige manier lasten verplaatsen tot 15.000kg.

Uitbreiding collectie workwear

Door de stijgende vraag van diverse klanten hebben we ons aanbod werkkledij (workwear) uitgebreid met enkele merken.

Business Class: Meer innoveren met minder uitgaven

Tijdens dit gratis seminarie leert u alles rond fiscaliteit en fiscale stimuli voor innovatie in ondernemingen. We leggen u haarfijn uit wat innovatie juist inhoudt en hoe de roadmap naar gesubsidieerde innovatie in uw organisatie er precies uitziet.

Medialife op een nieuwe locatie

Wist je dat Medialife onlangs verhuisd is naar een nieuwe bouw op het hippe bedrijventerrein Quartier Canal?

Jong HR-bureau groeit in ijltempo

Dik 2 jaar bestaat Flexorius in Herk-de-Stad. Het bureau van Katrien Vanrusselt en Bert Van Aerschot telt inmiddels al 10 medewerkers en heeft nog 5 openstaande vacatures. “Dat we de laatste 12 maanden zijn verdubbeld, wijst erop dat onze methodiek aanslaat”, zeggen de zaakvoerders.

Stijging Kerstpakketten België

Met het laatste L’exsellent salesoverzicht in de hand kunnen we opnieuw een stijging vaststellen in het aantal bestelde eindejaar en kerstpakketten. Dit jaar verwachten we een groei in het aantal pakketten van 12% tov vorig jaar.

WIN een 2-daagse opleiding t.w.v. 398 euro

Hemelbrug organiseert een 2-daagse introductieworkshop 'Verbindend leiderschap maakt slagkrachtige teams' en jij kan hier gratis aan deelnemen.

LEXUS BUSINESS

Lexus hybride auto's bieden niet alleen een uitzonderlijke en opwindende rijervaring.

Start To Sleep groeit

Weldra is de online slaaptraining met begeleiding ook beschikbaar in meerdere talen.

Liantis: dé compagnon de route voor ondernemende mensen

Liantis: dé compagnon de route voor ondernemende mensen

Perslucht is geen gebakken lucht

Perslucht is een onontbeerlijke, kostelijke energiebron. Het is dus zaak om er zo energie-efficiënt mogelijk mee om te springen.

Allanta zoekt problemen!

Jawel, je leest het goed. Allanta zoekt 100 uitdagingen om mee aan de slag te gaan in 2020. Daarom lanceren we tijdens de Bedrijvennetwerkdagen de ‘Mokken Challenge’.

Ook voor alle deelnemende bedrijven: een flexibele èn betaalbare HR-oplossing !

Passion Works Better! situeert zich met zijn uniek en eigenzinnig concept van ‘staff-hunting’ tussen de traditionele uitzend- en selectiekantoren in. Zoals onze naam het zegt, zoeken wij bij kandidaten naar hun passie voor de juiste job. Werken rond o.a. attitude, intrinsieke motivatie, bedrijfscultuur en een grondige screening, zijn troeven waarmee Passion Works Better! het verschil maakt voor onze klanten.

WINTERACTIE CAVALLO WORKWEAR

MAAK JE NU KLAAR VOOR DE WINTER EN PROFITEER VAN DE IJSKOUDE KORTINGEN OP WERKKLEDING, VEILIGHEIDSSCHOENEN, HANDSCHOENEN EN MUTSEN

Eurorent The Rental Expert

Elektro- en securitypartner

MAASTRICHTSE ADVOCATEN VAN ADELMEIJER HOYNG HEBBEN MET BISC NU VLAAMSE VERTEGENWOORDIGER

Het advocatenkantoor ADELMEIJER – HOYNG met vestigingen in Maastricht en Roermond heeft een overeenkomst gesloten met Werner Couck (BISC management) om hen te vertegenwoordigen op de Vlaamse markt. In het kader van de bedrijvencontactdagen LIMBURG LEADS in MECC Maastricht neemt BISC management bedrijven op sleeptouw naar de Nederlandse markt. Hun business case kan voortaan onder de Nederlandse juridische loep worden genomen door mr. Marc van Sintmaartensdijk en zijn team.

Gratis IP Café @ Corda Campus: software en artificiële intelligentie octrooieren

De Clercq & Partners nodigt u met veel plezier uit op een gratis after-work sessie over het octrooieren van software en artificiële intelligentie. Welkom op de Corda Campus in Hasselt op donderdag 5 december 2019!

Insight @ Stand 31

Het creatieve team van Insight steekt weer de handen uit de mouwen om een originele beursstand te bouwen voor Bedrijvennetwerkdagen.

Rots in de branding

Van hogedrukreiniger naar hogedrukinstallatie

Haal meer uit je hogedrukreiniger. Maak er een hogedrukinstallatie van.

Yamauchi Corp investeerd

Yamauchi Corp. investeerd in nieuw spuitgietconcept voor batterij industrie

Level27 in top 50 snelst groeiende techbedrijven

Deloitte België heeft Level27 genomineerd voor de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België. Aan één van hen wordt op 14 november de Technology Fast 50 Award overhandigd.

Power Solutions: is Lithium-ion geschikt voor u logistieke toepassing?

Alternatieve stroomoplossingen zijn een snelgroeiend aspect van de material handling-industrie, aangezien klanten zich steeds meer laten leiden door de milieu-impact van hun keuzes. Yale biedt een breed scala aan oplossingen, van verbrandingsmotoren tot loodzuur- en lithium-ionbatterijen. Lithium-ion wordt commercieel meer levensvatbaar voor een breed scala van industrieën, die profiteren van verhoogde productiviteit en lagere totale eigendomskosten. In het afgelopen decennium zijn innovatieve energieoplossingen een positieve verstoring gebleken voor een breed scala van industrieën, waaronder de sector voor materiaalbehandeling. Bij gebruik in de juiste toepassing kan elektrisch aangedreven apparatuur efficiëntie en besparingen opleveren voor klanten - maar het is niet voor iedereen. Yale Europe Materials Handling heeft geïnvesteerd in een breed scala aan oplossingen, waarbij experts uit de industrie haar klanten begeleiden naar de meest geschikte opties om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Tijd om eens tijd cadeau te doen

We zitten in het laatste kwartaal, er gaat veel aandacht naar het komende jaar. Wil jij van 2020 een succes maken, zowel persoonlijk als professioneel? Geef jezelf en de mensen rond je dan eens tijd cadeau.
  • Allanta
  • Iris
  • Rexel
  • Hands Mediarouting
  • Voka
  • Buropix
  • www.lexsellent.be
  • DVO
  • Vraag & Aanbod
  • Made In Limburg